Installatiebedrijf Vossebelt installeert alleen de beste producten

Een goede installateur in de buurt is handig om te hebben. Zo iemand waarop u altijd kunt terugvallen als zich problemen voordoen met de verwarming, airco of ventilatiesystemen. Maar ook als het dak lekt, of als er een leiding verstopt is.

11

Centrale verwarming

U zoekt een cv-ketel voor uw woning of een systeem voor in een kerk, kantoor of schoolgebouw? Welk cv-systeem is dan het beste? Die vraag kunnen wij voor u beantwoorden. We leveren en installeren diverse systemen waarbij comfort en een hoog rendement het uitgangspunt zijn. Wij zijn dealer van onder meer de ketelfabrikanten Nefit, Vaillant, Remeha, Daalderop en Intergas. Voor elk soort pand voorzien wij u van een advies op maat. 

Lucht- en vloerverwarming
Naast het aanleggen van een cv-systeem met een cv-ketel en radiatoren, verkopen wij ook luchtverwarmingsinstallaties van Brink. Een luchtverwarmingssysteem zorgt ervoor dat uw huis 24 uur per dag voorzien is van warme, zuivere en zuurstofrijke lucht.

Daarnaast kunt u voor optimaal klimaatcomfort ook kiezen voor wandverwarming of een vloerverwarmingsinstallatie. Wij plaatsen deze in nieuwe, maar ook in bestaande woningen.

Stadsverwarming

Utrecht heeft het oudste stadsverwarmingsnet van Nederland. Vijfendertigduizend huishoudens in Utrecht en omgeving zijn hierop aangesloten en krijgen restwarmte aangeleverd van de elektriciteitscentrale. Met de restwarmte worden woningen en tapwater verwarmd.

Ook een groot aantal instellingen, zoals kantoren en scholen, maken gebruik van stadsverwarming. In die panden zitten vaak geen cv-ketel(s), maar een afleverstation. Installatiebedrijf Vossebelt is al jaren gespecialiseerd in stadsverwarming en verhelpt storingen, maar weet ook raad bij complete renovaties.

11

Kunnen wij wat voor u betekeken?

11

Koeling

Het plaatsen en onderhouden van koeltechnische installaties is een van onze kernactiviteiten. Sinds 1993 zijn wij een STEK-gecertificeerd bedrijf. Het certificaat toont aan dat wij kwaliteitsbewust, veilig en duurzaam met koudetechniek omgaan.

Onze systemen zijn geschikt om zowel individuele ruimtes als meerdere ruimtes tegelijk koelen, en indien gewenst ook te verwarmen. Wij plaatsen energiezuinige koelsystemen met een A-label, die onder de EIA-regeling vallen. De A-merken die wij doorgaans plaatsen zijn Toshiba en Daikin.

Naast het installeren van nieuwe systemen voeren wij ook onderhoud en reparaties uit aan bestaande koelinstallaties.

Ventilatie en luchtbehandeling

Een zuiver leefklimaat is noodzakelijk voor een goede concentratie en betere prestaties. Zowel nieuwe als bestaande gebouwen voorzien we van een beter binnenklimaat.

Door het toepassen van bijvoorbeeld warmteterugwinning, wordt een energiezuinig ventilatiesysteem verkregen. Naast het aanleggen van systemen in onder meer scholen, kerken en kantoorpanden, plaatsen wij ook mechanische ventilatie in woonhuizen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn van ontwerp tot realisatie.

11
11

Regeltechniek

Wist u dat 75% van uw energierekening naar verwarming en warm water gaat? Verlaag uw energiekosten door de warmte per ruimte te regelen. Meer controle, comfort en efficiëntie.

Honeywell introduceert het Evohome-systeem, waardoor temperatuurregulatie per ruimte niet enkel meer is voorbehouden aan dure gebouwbeheersystemen. Evohome stelt u in staat de verwarming van uw woning per ruimte beter te regelen, onder andere via uw smartphone of tablet. Zo bespaart u energie op een betaalbare en zeer comfortabele manier.

Op welke manier wilt u de verwarming van uw woning of kantoor regelen? Ook als u niet kiest voor Evohome hebben we handige oplossingen. Laat u adviseren.

Wat uw comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, wij bieden u altijd de juiste oplossing. Van kantoor tot vakantiewoning.

Of het nu gaat om een klokthermostaat in een woning of een compleet gebouwbeheersysteem in een schoolgebouw, wij bieden u een oplossing op maat.

Ontstoppingswerkzaamheden

Spoelt uw toilet niet goed door? Loopt het water in uw gootsteen of douche niet goed weg? Is de hemelwaterafvoer verstopt of hangt er geregeld een onaangename lucht in huis? Zulke problemen komen altijd ongelegen. Bel ons en wij komen de zaak op korte termijn ontstoppen

Mocht de oorzaak van de verstopping niet van buitenaf te constateren zijn, dan is een camera-inspectie een goede manier om de riolering van binnen te bekijken.

11
11

Dak- en zinkwerk

Installatiebedrijf Vossebelt is gespecialiseerd in het reinigen, vervangen, repareren en renoveren van platte daken en zinken dakgoten. Loopt het water bij u langs de muren als het regent? Neem dan contact op, wij lokaliseren het probleem en herstellen het vakkundig.

Loodgieterswerkzaamheden

Of het nu gaat om het aanpassen van het leidingwerk voor uw nieuwe keuken, de totale renovatie van uw badkamer of de installatie van sanitair in een kantoorgebouw: wij realiseren het voor u. Het ontwerpen, aanleggen en aanpassen van riolering, waterleidingen en gasleidingen behoort al jaren tot onze werkzaamheden.

Gasleiding

Een lekkende gasleiding kan grote gevolgen hebben. Wij adviseren u dan ook uw gasleiding minimaal eens per vijf jaar te laten controleren. We bepalen dan middels een druktest de lekdichtheid van uw gasleiding.

11

Zonnepanelen

Besparen op uw energiekosten? Laat zonnepanelen plaatsen. Daarmee dalen niet alleen uw maandelijkse kosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

De laatste jaren is zonne-energie zeer in opkomst. Er zijn veel verschillende merken op de markt gebracht, die niet allemaal van degelijke kwaliteit zijn. Wij installeren alleen panelen van A-kwaliteit. Het gaat er immers om dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst profiteert van uw zonnepanelen. Ze moeten dus lang meegaan en een hoog rendement opleveren.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonne-energie? Neem dan snel contact op voor een advies op maat.

Duurzame energie

Hecht u belang aan duurzame energie? Dan is de combinatie van een HR-ketel en een warmtepomp een goede oplossing voor de verwarming van uw woning of kantoorpand. Een doordachte combinatie die ook uw energierekening verlaagt. Door middel van de warmtepomp of warmtewisselaar wordt aardwarmte bruikbaar gemaakt voor ruimteverwarming en warm water. 

Wilt u meer gebruik maken van zonne-energie, dan is het plaatsen van een zonneboiler een goed idee. De benodigde zonnecollectoren zijn eenvoudig te plaatsen op vrijwel elk dak.

In combinatie met zonnepanelen, kunt u uw huishouden grotendeels van zelfopgewekte energie voorzien. Dit leidt tot een besparing op uw energiekosten.

11
11

Service en onderhoud

Naast het plaatsen van klimaatinstallaties, onderhouden wij ook uw verwarmings-, koelings-, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid en verlaagt de energiekosten van uw installaties. Bovendien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd en de kans op storingen verkleind. Kleine defecten waaruit storingen kunnen ontstaan worden gerepareerd.

24-uursservice
Storingen komen altijd onverwachts en ongelegen. Onze klanten zijn op die momenten geholpen met onze 24-uursstoringsdienst. Bel: 030-2885108.

Onderhoudscontract
Wij bieden u een onderhoudscontract, onder meer voor uw cv-ketel, voor € 81,00 exclusief BTW.

Dit contract geeft u ook toegang tot onze 24-uursstoringsdienst. We hebben ook contracten op maat voor uw klimaatinstallaties, zoals koelings-, verwarmings-, luchtbehandelings- en warmwaterinstallaties. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.