De geschiedenis van Installatiebedrijf Vossebelt uit Houten

Over ons

Uw professionele partner in installatie

Installatiebedrijf A. Vossebelt (vof) werd in 1967 opgericht aan de Columbuslaan 401 te Utrecht door de heer A. Vossebelt. Aanvankelijk begon de heer A. Vossebelt zijn bedrijf met een kantoor aan huis en een magazijn in twee garages achter het huis. De groei van de werkzaamheden en de professionalisering brachten het bedrijf ertoe te verhuizen naar grotere locaties aan de Kanaalweg en later aan de Verlengde Hoogravenseweg in Utrecht.

Op 1 januari 2000 zijn de medewerkers J. Stek en D. van Zijtveld toegetreden tot de directie om het installatiebedrijf Vossebelt BV over te nemen. Zij besloten in 2003 dat het tijd werd om in een eigen bedrijfspand te gaan huisvesten. Het pand werd gebouwd op industrieterrein “de Meerpaal” te Houten.

Na een jaar tijdelijk te zijn gehuisvest aan de Nieuwe Schaft in Houten kon in november 2005 het nieuwe bedrijfspand worden betrokken.

Hecht u belang aan jarenlange ervaring?

Installatiebedrijf voor particulieren en bedrijven

De installatiediensten van Vossebelt BV hebben zich in de loop der tijd sterk uitgebreid en gespecialiseerd. Wij zijn werkzaam voor particulieren en de zakelijk markt en doen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze grote, vaste klantenkring loopt sterk uiteen, tot aan de ABN AMRO aan toe. Het team van 14 medewerkers geeft u vakkundig en persoonlijk advies, installeert enkel hoogkwalitatieve producten en biedt u altijd een professionele en betrouwbare service.